menu
person

14:42
Atelierul de lucru în cadrul Proiectului „CONSOLIDAREA CAPACITĂȚILOR COMITETULUI SECTORIAL PENTRU FORMAREA PROFESIONALĂ ”

     La 30 septembrie curent, s-a desfășurat Atelierul de lucru în cadrul Proiectului „CONSOLIDAREA CAPACITĂȚILOR COMITETULUI SECTORIAL PENTRU FORMAREA PROFESIONALĂ ȘI DEZVOLTAREA PLATFORMELOR DE COMUNICARE ȘI COOPERARE IN CADRUL SECTORULUI DE CONSTRUCȚII”. Evenimentul a avut drept scop dezvoltarea parteneriatelor și identificarea posibilităților de preluare a bunelor practici în comunicarea cu agenții economici.

       La eveniment au fost invitați reprezentanți ai patronatelor, sindicatelor, administrației publice centrale, instituțiilor de învățământ, membrii Comitetului Sectorial în Construcții, precum și Președinți ai Comitetelor sectoriale din alte ramuri.

          A fost salutată prezența domnului Gabriel Mocanu, Președinte al Comitetului Sectorial pentru formarea profesională în ramura construcțiilor din România, care a prezentat bunele practici și mecanismele de implicare/motivare/a mediului de afaceri în activitatea Comitetului sectorial din România.

          Pe această cale, îi mulțumim pentru receptivitate și deschiderea de a împărtăși experiența Domniei sale, precum și a Comitetului pe care îl reprezintă.

      Au avut loc discuții cu partenerii sociali: dl Victor Talmaci, Președintele „SINDICONS”, dl Andrei Cavcaliuc, Director „DELMAR CONSTRUCTION” SRL, vice-președintele Federației Patronale „CONDRUMAT” și dl Ion Stratulat, Președintele Federației Patronale din Construcții și Producere a Materialelor de Construcție din Republica Moldova.

Aducem mulțumiri pentru buna organizare a evenimentului și participare activă.

Vizualizări: 258 | Adăugat de: salutaretotok
Total comentarii : 0
avatar