menu
person

12:49
La Chișinău a avut loc misiunea de constatare a propunerilor pentru un parteneriat în domeniul formării profesionale (ramura construcțiilor)

La data de 29 iunie 2021, la Chișinău a avut loc misiunea de constatare a propunerilor pentru un parteneriat în domeniul formării profesionale (ramura construcțiilor) în Republica Moldova din partea Segua - Germania, care oferă servicii de gestionare a proiectelor și de sprijinire a proceselor pentru proiectele în domeniul formării profesionale.

A fost o idee de proiect, scopul fiind adaptarea formării profesionale pentru meseriile din domeniul prelucrării lemnului, metalelor și a celor din domeniul construcțiilor (sistem dual).

Obiectivul proiectului-oferind formăre profesională calificată, practică și de înaltă calitate în domeniile menționate mai sus, adaptare la nevoile pieței muncii.

Sa discutat și despre bunele practici în domeniul învățămîntului profesional tehnic, schimb de experiență, problemele ce țin de formarea profesională.

Au participat: Experți de Germania, Lidia Barburoș - Președinte al Comitetului Sectorial pentru formarea profesională în ramura construcțiilor, Victor Talmaci - Președinte al Federației „SINDICONS”, Marin Sîrbu - Președinte al FPCPMC, Pavel Caba - Președinte al Federației „CONDRUMAT”.

Mulțumim tuturor participanților pentru participare și colaborare!

Vizualizări: 236 | Adăugat de: chirilmunteanu
Total comentarii : 0
avatar