menu
person

11:30
Mesajul Președintelui CSC privind desfășurarea proiectelor curente

           Stimați membri, colegi, Parteneri Sociali, instituții interesate!

         Viața e cu surprize, e așa cum o vedem, dar numic nu stă în loc, mergem înainte. Avem planuri pentru viitor, ne dorim și în continuare activități cu rezultate frumoase. Comitetul Sectorial pentru formarea profesiobală în ramura construcțiilor a elaborat două proiecte, considerate importante pentru piața muncii și instituțiile de învățămînt și anume:

1. Consolidarea capacităților Comitetului sectorial pentru formarea profesională în ramura construcțiilor și dezvoltarea platformelor regionale de comunicare și cooperare în cadrul sectorului de construcții;

2. Cartografierea profesiilor muncitorești din sectorul de construcții.

Cu proiectele menționate am participat la concursul anunțat de către MSMPS, cu finanțare din bugetul de stat. Aprobat a fost doar unul, proiectul „Consolidarea capacităților Comitetului sectorial pentru formarea profesională în ramura construcțiilor și dezvoltarea platformelor regionale de comunicare și cooperare în cadrul sectorului de construcții”.

     Cu efortul instituțiilor interesate, Partenerilor Sociali, a experților naționali și internaționali, vom atinge scopul propus ce ține de consolidarea identității și capacităților organizaționale ale CSC.

       Ține de viitorul apropiat. Acum vă îndemn cu răbdare și cît mai multă izolare să salvăm împreună situația !

Mulțumiri tuturor pentru colaborare !

Cu stimă și respect,

Lidia Barburoș

Președintele CSC

Vizualizări: 257 | Adăugat de: salutaretotok
Total comentarii : 0
avatar