menu
person

13:14
Ședința Grupului de lucru cu privire la elaborarea standardului ocupațional pentru meseria „Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare”

          La ședință au participat reprezentanți ai companiilor specializate pe tehnologii fotovoltaice „Arbustum” SRL, Î.M. Ecopower, Heliomax SRL.
Doamna Lidia Barburoș, Manager în servicii de personal, „DANSICONS” SRL, Președintele CSC a organizat evenimentul menționat. Urmează examinarea proiectului SO în cadrul ședinței membrilor CSC, evaluarea și validarea de către Comisia respectivă, coordonarea cu Ministerele interesate cu publicarea în Monitorul Oficial.

          Mulțumim Asociației Obștești Educație pentru Dezvoltare pentru colaborare și susținere financiară, CNSM pentru oferirea sălii de ședințe, în special dlui Victor Talmaci pentru receptivitate.

          Activitatea Grupului de lucru a fost constructivă, în componență deplină, toți membrii fiind prezenți la ședința respectivă. Specialiștii practicieni, care au participat la elaborarea SO au dat dovadă de experiență, profesionalism, responsabilitate și au participat activ la dezbateri. 

Vizualizări: 238 | Adăugat de: salutaretotok
Total comentarii : 0
avatar